آموزش ها

کارآفرینان معروف ایرانی را بیشتر بشناسید

نویسنده: کارشناس تولید محتوا 2021/07/18 0 نظر
کارآفرینان معروف ایرانی را بیشتر بشناسید

پیر امیدیار کارآفرین معروف ایرانی

یکی از کارآفرینان معروف ایرانی که ثروت او به 11 میلیارد دلار میرسد. بنیانگذار و رئیس ایرانی–آمریکایی سایت حراج ای‌بی (e-bay) و یک کارآفرین نیکوکار است. در سال ۱۹۹۸ میلادی در حال که 31 سال سن داشت به عنوان یک فرد میلیاردر شناخته شد. امیدیار و همسرش پامِلا در کارهای نیکوکارانه فعالیت دارند و به عنوان یک فرد فعال در این موضوعات شناخته میشوند. همچنین بعنوان پدر تجارت الکترونیک جهان نیز یاد می شود.

بهداد اقبالی

بهداد اقبالی یکی دیگر از کارآفرینان معروف ایرانی و از بنیانگذاران Clearlake capital-رئیس هیئت مدیره Dude solutions-مدیر شرکت Swiss watch international و همچنین یکی از روئسای هیئت مدیره Vendor credentialing میباشد که توانسته کسب و کار موفقی را ایجاد کند.

این کارآفرین ایرانی عضو هیئت مدیره هفت شرکت بزرگ دیگر نیز است و فارغ اتحصیل از دانشگاه سانفرانسیسکو کالیفرنیا در آمریکا میباشد. بهداد اقبالی از بنیانگذاران کلیرلیک کپیتال در سال ۲۰۰۶ بود. یک شرکت سرمایه گذاری که دفتر اصلی آن در سانتا مونیکا کالیفرنیا است.

کلیرلیک کپیتال در حال حاضر ارزش آن حدود ده میلیارد دلار است و بدلیل بازده بسیار خوبی که در میان شرکت های سرمایه گذاری به دست آورده است در رتبه بندی این شرکت ها نمره بالایی را بدست آورده است. شرکت کلیرلیک به دلیل خرید کمپانی های تولید کننده محصولات نرم افزاری , صنعتی و مصرفی شهرت بالایی به دست آورده است.

 کارآفرین معروف ایرانی فرهاد مشیری

مشیری از کارآفرینان معروف ایرانی یک سرمایه گذار و بازرگان بسیار بزرگ ایرانی انگلیسی است. این کارآفرین معروف ایرانی مالک و سهام دار شرکت های حامل های انرژی و شرکت های فولاد در روسیه و انگلستان و شرکت هایی مشابه به این می باشد. مشیری در شرکت های Deloitte – Ernst & Young و PKF فعالیت داشته است. این کارآفرین ایرانی به همراه شریک خود ۲۱ درصد از سهام باشگاه فوتبال ارسنال را در اختیار دارند و مایل است این عدد را به ۲۵ درصد برساند. وی در سال ۲۰۱۶ سهام خود را به شریکش فروخت تا باشگاه فوتبال اورتون را در اختیار بگیرد. ثروت خالص این کارآفرین ایرانی حدود ۲٫۲ میلیارد دلار است.

فیروز نادری

فیروز نادری یکی دیگر از کارآفرینان معروف ایرانی میباشد که در روز ۵ فروردین ۱۳۲۵ در شیراز متولد شده است. معاون پیشین مدیرکل تنظیم راهبردهای آزمایشگاه پیش‌رانش جت در ناسا و مدیرکل اکتشافات منظومهٔ شمسی (از ۱۵ اوت ۲۰۱۱) بوده است.او در فوریه سال ۲۰۱۶ بازنشسته شده است. وی هم‌ اکنون در سمت مشاور مدیریت در ناسا و به عنوان یک سخنران عمومی فعالیت می‌کند. ثروت خالص این کارآفرین معروف ایرانی نیز حدود ۸۰۰ میلیون دلار است.

انوشه انصاری

این ایرانی کاوشگر و رئیس انجمن گردانندگان شرکت فناوری ارتباط از راه دور (TTI) است. انوشه انصاری اولین ایرانی و همچنین، اولین زن گردشگر فضایی، اولین زن مسلمان فضانورد و چهارمین نفری است که هزینه سفر فضایی خود را پرداخت کرده‌ است. در سال ۲۰۱۵ میلادی، جامعه ملّی فضای آمریکا جایزهٔ «پیشگام فضا» به انصاری تعلق گرفت.​ همچنین انوشه انصاری به همراه برادر همسرش در سال ۲۰۰۳ (میلادی) جایزهٔ ۱۰میلیون دلاریِ سالیانهٔ «انصاری اکس-پرایز» (Ansari X-prize) را بنیان گذاری کردند.

انوشه انصاری نخستین ایرانی فضانورد و نخستین زن گردشگر فضایی است که در 27 شهریور 1385 از پایگاه بایکونور در قزاقستان به ایستگاه فضایی رفت. او همزمان پرچم ایران و امریکا را بر بازو داشت وبیان کرده بود وجود پرچم باعث آشنایی با هویت و ملیت او میشود و خواسته است به این وسیله عشق خود را به ملت ایران نشان دهد: «من هم اکنون به نوعی نماد کشورم هستم و دوست دارم با قرار دادن پرچم ایران روی لباس فضایی‌ ام، موجب افتخار و غرور ملتم شوم.» او در طی هست روز اقامت خود در فضا آزمایش‌های پزشکی انجام داد تا درک ما را نسبت به وضعیت اقامت در فضا بیش‌ تر کند.

حسین هدایتی

حسین هدایتی در شهر تهران از محله دولاب متولد شده است. این کارافرین مشهور ایرانی مالک صنایع استیل آذین، مالک کارخانه‌های فولادسازی و ورق، دارنده بزرگترین شرکت پرورش میگوی ایران، فعال در زمینه ساخت و ساز در دبی و دارای ملک و املاک در حاشیه خلیج فارس، مالک زمین‌ های کشاورزی، سهامدار بازار مبل ایران، رئیس شرکتهای تجاری در ایران و خاورمیانه و چندین و چند فعالیت تجاری دیگر، عناوینی است که به حسین هدایتی نسبت می‌ دهند.

به گفته خود حسین هدایتی 22 سال است در کارخانه داری، کشاورزی و ساختمان سازی فعالیت دارد. یک بچه مسلمانم که وجوهات خود را می‌ پردازم و یک ریال هم مشکل بدهی بیمه‌ ای و مالیاتی نداشته ام.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *