گوگل ادز چیست؟ بایدها و نبایدهای تبلیغات در گوگل

دسته بندی ها

- وب سایت
(5)
- متفرقه
(3)
- سئو
(6)
- ترفند
(9)
- بازاریابی
(2)
- ایده
(1)
- اخبار
(6)
- آموزش ها
(33)
گوگل ادز چیست؟ بایدها و نبایدهای تبلیغات در گوگل
گوگل ادز

گوگل ادز چیست؟ آیا کاربرد این سرویس را می‌دانید؟ اگر در زمینه تبلیغات و یا دیجیتال مارکتینگ فعالیت دارید حتما این نام (Google Ads) به گوش شما خورده است. اما گوگل ادز چیست و کاربرد آن در چه زمینه‌ای است؟ برای آشنایی با بیشتر با این سرویس، در ادامه مقاله همراه ما باشید.

گوگل ادز (Google Ads) چیست؟

به طور کلی Google Ads سرویس تبلیغاتی است که متعلق به شرکت گوگل می باشد و امکان ایجاد کمپین‌ های متنوعی را در اختیار کاربران قرار می‌دهد. گوگل ادز که قبلا گوگل ادوردز نام داشت، به شما این امکان را می دهد که با پرداخت هزینه به صورت کلیدی در نتایج و رتبه های اول گوگل دیده شوید

گوگل ادوردز یا همان گوگل ادز سیستم تبلیغاتی شرکت گوگل است که در آن افراد مختلف با پرداخت هزینه تبلیغات خود را منتشر می‌کنند و در نمایش کاربران گوگل قرار می‌دهند. درصد بالایی از این تبلیغات در نتایج گوگل انجام می‌شود.

در این سیستم شما با پرداخت هزینه‌، کلمات کلیدی مورد نظر خود را وارد می‌کنید و صفحه مورد نظر شما با رتبه بالا در موتورهای جست‌وجو به کاربران نمایش داده می‌شود. تبلیغ کنندگان در این بستر با پرداخت هزینه به ازای هر کلیک و سرچ کلمات و یا گزینه‌های بیشتر سعی دارند محتوای خود را به کاربران نمایش دهند.

گوگل ادز و اهمیت آن - آژانس دیجیتال مارکتینگ و تبلیغات بعلاوه

نحوه تبلیغ در گوگل ادوردز

ابتدا برای شروع تبلیغات، لازم است که حساب کاربری خود را در گوگل ادز بسازید و پس از شارژ حساب و تکمیل تنظیمات، تبلیغات خود را شروع کنید. توجه داشته باشید که اگر علاقه‌مند به یادگیری نیستید و یا وقت لازم برای انجام این کار ندارید کافیست با کارشناسان مجموعه بعلاوه تماس حاصل فرمایید تا افراد مجرب و متخصص در این حوزه، انجام تبلیغات اصولی و حرفه‌ایی شما را بر عهده بگیرند.

هزینه تبلیغات در گوگل ادز

موارد بسیاری می‌تواند هنگام تعیین قیمت تبلیغات در گوگل ادز موثر باشد. برای مثال یکی از این عوامل کلمه کلیدی انتخابی است. منظور بر این است که با توجه به میزان رقابت و تعداد جست‌وجو هزینه متفاوت است.

اما به طور کلی ایجاد اکانت گوگل ادوردز هزینه فراوانی ندارد. شما حساب خود را شارژ می‌کنید و زمانی که توسط کاربر بر روی تبلیغ شما کلیک انجام شود، از شارژ حساب شما کسر می‌شود. هزینه کلیک برای هر کلمه کلیدی (CPC) در کسب و کارهای مختلف، متفاوت است.

می‌توان گفت هزینه تبلیغات در گوگل ادز تا حد زیادی بستگی به رقیبانتان نیز دارد. هر مبلغ بالاتری وجود داشته باشد شما نیز مجبور خواهید بود مزایده ایجاد شده را به نفع خود به پایان برسانید و  پیشنهادهای بیشتری بدهید.

سیستم مزایده گوگل ادز

اما سیستم مزایده در گوگل ادز چیست و چگونه می‌توان در آن پیروز شد؟

برای مثال فرض کنید قصد تبلیغ یک کلمه کلیدی را دارید تا صفحه وب‌سایت شما دیده شود. اما شرکتی دیگر نیز با همین کلمه کلیدی درخواست تبلیغ دارد. این جاست که مزایده شکل می‌گیرد و اگر کسی هزینه بیشتری را پرداخت کند در ابتدا نمایش داده می‌شود. به طور کلی روند‌کار به شکل زیر تعریف خواهد شد:

  1. به محض جست‌وجو توسط کاربر، گوگل کلمات کلیدی مرتبط در کمپین تبلیغاتی شرکت‌های مختلف را تشخیص می‌دهد و وارد مزایده می‌کند.
  2. با میزان مبلغی که افراد برای کلمه کلیدی خود تعیین می‌کنند در مزایده گوگل ادز شرکت داده می‌شوند.
  3. از هر حساب کاربری و هر شرکت فقط یک کلمه وارد هر مزایده می‌شود.
  4. گوگل با توجه به امتیاز کیفیت کلمه کلیدی و مبلغ پیشنهادی تصمیم می‌گیرد که کدام تبلیغ را در کدام جایگاه نمایش دهد.

بیشتر بدانید: استراتژی کمپین‌های موفق

میانگین هزینه به ازای هر کلیک (Average CPC) چیست؟

به طور مثال اگر هزینه برای هر کلیک در گوگل ادز را یکسان در نظر بگیریم مانند 1 دلار، هزینه کلیک بر روی تبلیغات شما در هر بار نمایش با توجه به پیشنهاد رقیبان و میزان محبوبیت کلمه و یا جایگاه نمایش ممکن است دچار تغییرات شود. میانگین هزینه به ازای هر کلیک در پنل مدیریت اکانت گوگل ادز نمایش داده می‌شود که می‌توانید آن را مدیریت و آنالیز کنید.

فواید استفاده از این سرویس

استفاده از گوگل ادز برای تبلیغات آنلاین به دلایل متعددی می‌تواند مفید باشد. برخی از فواید اصلی آن عبارتند از:

  1. دسترسی به مخاطبان هدف: با استفاده از گوگل ادز، شما می‌توانید به مخاطبانی که به دنبال محصولات یا خدمات شما می‌گردند، دسترسی پیدا کنید. این موضوع به شما کمک می‌کند تا تبلیغات خود را به گروه‌های خاصی از افراد نشان دهید.
  2. انعطاف‌پذیری در تبلیغات: گوگل ادز به شما انعطاف می‌دهد تا در قبال محدوده جغرافیایی، سن، جنسیت، علایق و رفتارهای آنلاین مخاطبان خود، تبلیغات را هدفمند کنید. این امکان به یاری شما می‍اید تا با هدفمندی بیشتر، نتایج بهتری از تبلیغات خود ببینید.
  3. پردازش داده‌های تحلیلی: این سرویس به شما امکان می‌دهد تا عملکرد تبلیغات خود را با استفاده از ابزارهای تحلیلی جامع ارزیابی کنید. این ابزارها به شما کمک می‌کنند تا درک بهتری از عملکرد تبلیغات خود داشته باشید و بهینه‌سازی‌های لازم را انجام دهید.
  4. افزایش رشد و فروش: با استفاده از گوگل ادز به‌عنوان یک ابزار تبلیغاتی، شما می‌توانید بر روی فروش و رشد کسب و کار خود حساب باز کنید. پس از طی این مراحل شما با رسیدن به مخاطبان هدف و ایجاد تبلیغات موثر، می‌توانید تعداد مشتریان و درآمد خود را افزایش دهید.
  5. هزینه کنترل شده: با کمک گوگل ادز، می‌توان میزان هزینه‌های تبلیغات را نیز کنترل کرد. شما می‌توانید بر اساس بودجه موجود خود، هزینه‌های تبلیغاتی را مدیریت کنید و با توجه به نتایج، تصمیمات بهینه‌ساز بگیرید.

اهمیت استفاده از گوگل ادز

در بین دو دسته از کاربرانی که به شکل طبیعی و با نتایج گوگل وارد سایت می‌شوند و کاربرانی که از طریق تبلیغات و کلیک وارد شده‌اند، تفاوت‌هایی وجود دارد و هر کدام دارای هدف خاصی هستند.

دلیل این امر بسیار ساده است. معمولا افرادی که از طریق سرچ طبیعی و در واقع از طریق سئو وارد سایت می‌شوند بیشتر به دنبال کسب اطلاعات و یافتن مطالب هستند. در مقابل بازدید‌کنندگان تبلیغات برای خرید محصول و یا بهره‌بری از خدمات بر روی تبلیغات کلیک می‌کنند و درصد بسیار کمی برای کسب اطلاعات بیشتر وارد خواهند شد. شما تنها به بازدیدکنندگان طبیعی نیاز ندارید و گاهی اوقات باید به کمک گوگل ادز مخاطبان خاص و هدفمندی را جذب کنید تا به فروش و افزایش درآمد برسید.

کلام آخر

به طور کلی شما با رسیدن به مخاطبان هدف و ایجاد تبلیغات جذاب و موثر، می‌توانید تعداد مشتریان و درآمد خود را افزایش دهید. باید بدانید که یک تبلیغ موفق نیازمند زمان و پایداری است. بنابراین، مطمئن باشید که برنامه تبلیغاتی خود را به طور پایدار ادامه می‌دهید تا نتایج مطلوبی را به دست آورید.

گوگل ادز می‌تواند کمک‌کننده شما در این مسیر باشد و شما را به این خواسته برساند. همچنین باید بدانید که شما علاوه بر تبلیغات نیازمند تمامی چهاچوب‌ها و قواعد گوگل جهت کسب رتبه هستید. پس هیچ وقت کسب‌وکار خود را با تبلیغات خلاصه نکنید و سعی کنید قواعد را نیز در پیش داشته باشید.