وب سایت

بهترین cms ها در سال 2022 (سیستم مدیریت محتوا) برای طراحی سایت

نویسنده: کارشناس تولید محتوا 2022/09/30 4 نظر
بهترین cms ها در سال 2022 (سیستم مدیریت محتوا) برای طراحی سایت

امروزه بسیاری از کسب و کارها فعالیت خود را در بستر فضای مجازی آغاز کرده اند و درصد بالایی از فروشگاه ها دارای وب سایت اینترنتی هستند. طراحی و ایجاد یک وب سایت و یا فروشگاه اینترنتی یک دغدغه اساسی برای بسیاری از کسب و کارها شده است. هنگامی که صحبت از طراحی سایت می شود حتما واژه ایی به نام cms (سیستم مدیریت محتوا) نیز به گوشتان خورده است. سیستم های مدیریت محتوا کمک بسیاری به سرعت بخشیدن در طراحی وب سایت و مدیریت محتوا آن به ما می کنند. با توجه به همین موضوع امروزه استفاده از آنها رواج بسیاری دارد. اما بهترین cms (سیستم مدیریت محتوا) چیست؟ در ادامه این مقاله از مجموعه بعلاوه به بررسی بهترین سیستم های مدیریت محتوا پرداخته ایم. همراه ما باشید …

مختصر در مورد سیستم مدیریت محتوا cms

سیستم های مدیریت محتوا شرایطی را فراهم کرده اند که بدون نیاز به کدنویسی و آشنایی با کدنویسی ها پیچیده وب سایت خود را طراحی کنید و محتوای آن را ویرایش کنید. انواع بسیاری از cms ها (سیستم مدیریت محتوا) وجود دارند که هر کدام کاربردهای مخصوص به خود را دارند. برای آشنایی کامل با این سیستم می توانید مقاله مربوط به “سیستم مدیریت محتوا چیست؟” را مطالعه بفرمایید.

بهترین سیستم مدیریت محتوا: وردپرس

wordpress

وردپرس را میتوان به عنوان بهترین سیستم مدیریت محتوا در ایران و جهان معرفی کرد. این سیستم محبوبیت بسیاری در جهان دارد و درصد بسیاری از وب سایت های طراحی شده از این سیستم استفاده می کنند و تعجبی هم ندارد. وردپرس امکان مدیریت محتوا و تغییرات طراحی و انتشار پست و وبلاگ نویسی را به راحت ترین شکل ممکن ارائه می دهد و از ابزارها و افزونه های قدرتمند و متنوعی برای مدیریت بهتر سایت و بهبود سئو سایت برخوردار می باشد که سبب افزایش محبوبیت و قدرت آن شده است.

ویرایش و انتشار پست در cms وردپرس به راحت ترین شکل ممکن انجام می شود و با فراهم کردن ویرایشگر پیشرفته می توانید انواع محتوای متنی، تصویری، صوتی و … را بارگذاری و منتشر کنید. در این سیستم همزمان چندین کاربر قابلیت استفاده از آن را دارند و می توانند به طور همزمان روی یک وب سایت کار کنند.

 بهترین cms ها: جوملا

joomla cms

جوملا را می توان به عنوان یکی دیگر از بهترین سیستم مدیریت محتوا در جهان معرفی کرد. این سیستم نسبت به وردپرس محبوبیت کمتری دارد و دلیل آن کاربری سخت برای افراد مبتدی می باشد. اگر در زمینه طراحی سایت تازه کار هستید این سیستم ممکن است شما را سر در گم کند اما این نکته غافل نشویم که در بعضی از موارد نیز دارای انعطاف بیشتری نسبت به وردپرس می باشد.

سیستم جوملا برای وب سایت هایی که مبتنی بر عضویت کاربران در آن هستند پیشنهاد مناسبی است چراکه انعطاف پذیری بیشتری برای کاربران دارد. جوملا برای وب سایت هایی که مبتنی بر محتوای متنی نیستند نیز مناسب است و امکان مدیریت انواع پست سفارشی را به شما خواهد داد.

سیستم مدیریت محتوا جوملا از قابلیت چند زبانه پشتیبانی می کند و برای تعیین زبان مورد نظر نیازی به استفاده از افزونه نخواهد بود. در نهایت باید بگوییم که جوملا همچنین شما را قادر می سازد تا از چندین الگو یا مضمون همزمان برای انواع مختلف محتوا استفاده کنید.

 سیستم مدیریت محتوا دروپال

drupal cms

دروپال را نیز می توان به عنوان بهترین سیستم مدیریت محتوا (cms) در نظر گرفت که در ایران کمتر شناخته شده است. این سیستم هم تقریبا عملکردی مشابه جوملا دارد و درواقع دروپال ویژگی هایی این سیستم نیز برای مدیریت محتوا بسیار مناسب می باشد. به طور مثال این سیستم برای ایجاد پست سفارشی بسیار انعطاف پذیر تر از دو مورد قبلی است. در سیستم دروپال شما امکان کنترل و دسترسی بیشتری به امکانات کاربران دارید. این سیستم از نظر امنیتی دارای امتیاز بیشتری نسبت به دو موردی قبلی میباشد.

انواع دیگر cms ها

به طور کلی این سه سیستم گفته شده از محبوبیت بیشتری در ایران و جهان برخوردار هستند و می توان آنها به  عنوان بهترین سیستم مدیریت محتوا معرفی کرد. انواع دیگری نیز وجود دارد که کمتر شناخته شده هستند و بسیار کم مورد استفاده قرار می گیرند اما آنها نیز مزیت های مخصوص به خود را دارند. به طور کلی تفاوت چشم گیر و تاثیر گذاری در دیگر cms ها وجود ندارد و با وجود سیستم هایی مانند وردپرس و جوملا و قدرت بالای آنها در مدیریت و ابزارهای گوناگون کسی به سراغ استفاده از انواع دیگر آنها نخواهد رفت. به طور کلی به موارد زیر می توان به عنوان برخی دیگر از بهترین سیستم مدیریت محتوا اشاره کرد:

Typo3
Serendipity
Dotclear
ImpressPages
Chamilo
bitrix

4 پاسخ به “بهترین cms ها در سال 2022 (سیستم مدیریت محتوا) برای طراحی سایت”

  1. amir گفت:

    واقعا با وجود سیستم قدرتمندی مثل وردپرس دلیلی وجود داره هزینه کنیم و سیستم اختصاصی بنویسیم؟

    • developweb گفت:

      بله خب بعضی از کاربران هستند که خیلی سفارشی میکنند وب سایت رو و یا مثل دیجی کالا پیشرفت بزرگی میکنن و لازمه که خودشون اختصاصی یک سیستم طراحی کنن که اگه روی وردپرس هم بیارن مجبورن خودشون همه چیو کد بنویسن پس از همون اول اختصاصی میارن بالا

  2. محمد گفت:

    سلام وقت بخیر خسته نباشید
    کدوم یک از این cms هارو پیشنهاد میکنید ؟

    • کارشناس تولید محتوا گفت:

      سلام وقت شما هم بخیر خسته نباشید
      از نظر ما میتونید از cms وردپرس استفاده کنید و دسترسی راحتری را به شما می دهد
      همچنین برای اطلاع از کاربردها و چیستی cms میتوانید مقاله ای که در این باره وجود دارد را مطالعه کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *